mandag 16. januar 2012

Sokkepar nr2

Etter å ha strikka mitt første sokkepar på pinne 2,5 var det ganske gøy å strikke på pinne 4! Gjett om det gikk fort da plutselig!
Strikka med dobbel tråd drops Fabel.

Pinnene gikk fort på slutten gitt, da det begynte å bli lite garn igjen! (ikke at det hjelper å strikke fortere men..).
Det ble faktisk akkurat nok garn! Jeg brukte 2 nøster.


Så vanskelig det er å få tatt ordentlige bilder nå! Dårlig med skikkelig dagslys!
Fargene er mye finere i virkeligheten.. ikke så blasse som de ser ut på bildene.

Det var først på den siste sokken nå at jeg begynte å skjønne hvordan man skulle plukke opp maskene på hælen så det ble fint! Så jeg kan selvfølgelig ikke gi meg med sokkstrikk nå nei, når jeg endelig begynner å få til hælen på en fin måte! :)

8 kommentarer:

 1. Etterfølgende par nummer to kom fort gitt :)

  SvarSlett
 2. Flotte sokker! Dette kan du ;)

  SvarSlett
 3. Er du kommet inn i en stim....
  Flotte sokker :-)

  SvarSlett
 4. Det er så morsomt å følge med på sokkestrikkingen din for måten du skriver på smitter meg med en sånn glede og iver! Jeg skjønner ikke annet enn at du har fått motoriserte strikkepinner med den farta du holder på sokkelagingen!

  Sokkene dine er kjempefine! Det å ta bilder nå er håpløst med vinterdagslyset. Heler på sokker og det å plukke opp maskene er det mange ulike teknikker på. Jeg har prøvd meg på en ny en nå på de siste parene, men jeg klarer ikke å finne igjen linken til den siden jeg lærte det på. Jeg skal hyle ut så fort jeg finner den igjen.

  Kos deg med strikkepinnene!

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte sokker. Likte godt fargen du har brukt. Enig med Lisbeth over her, at jeg blir så glad når jeg er innom her og leser det du skriver :o)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med vel gjennomført sokkepar nr 2 - ikke lenge til nr 3 er ferdig eller skal du se. Sokker er egentlig ganske moro å strikke, når man får det til.
  sokkene du har strikket er flotte, og du skal se at du kaster deg over ett med mønsterstrikk neste gang.
  Ha ei fin uke videre.

  SvarSlett
 7. Så flotte sokker du har lagd, du har all grunn til å være stolt. Jeg husker hvor stolt jeg var av mitt første par, sokker er ikke det letteste å strikke.
  Lykke til med neste par og ha en fin uke videre.

  SvarSlett