mandag 8. juli 2013

Så var den her da, omsider! Olive #2

Jeppsi peppsi! Endelig er den faktisk helt totalt 101% ferdig!
Det hadde man ikke trodd, eller hva?

Denne genseren eeeer faktisk ikke så utrolig sein og strikke. Kunne vært ferdig på et blunk den!
Det er pausene som tar tid. Alle ukene og månedene den bare ligger der, urørt.

Jeg er iallefall fantastisk fornøyd denne gangen. Ok, den kunne vært liiiiitt større! Eller ikke, for det er jo jeg som egentlig skal være litt (mye) mindre. Forhåpentligvis tar det kortere tid for meg å krympe litt enn det tar å strikke en ny enda større...

Garnet er suuper mykt og behagelig. Arwetta classic, 80% merino, 20% nylon.
Strikket på pinne 2,5 og 3,5.  Det gikk med ca 5,5 nøster av hovedfargen (denimblå), og til stripene merker jeg knapt at det har minka på ett nøste av hver farge (marineblå og støvet blå). Drygt garn iallefall!
Mønster:  Olive by Helga Isager (ravelry link)

Tja.. hva mer er det å si..? Dere vil kanskje se bilder...?

Jaja, her kommer de! Snart...
Veldig enkelt å ta bilder av seg selv (hadde ikke lyst til å poste bilde av genser liggende på støvete parkettgulv denne gangen...) og dingsen for å feste kamera til kamerastativ har på mystisk vis forsvunnet sporløst! Så da var det å stable bøker oppå bohyller, benker og ovn for å se hva som funka greit.Poser, poser, poser! Rene modellen vettø, oh-yeah! Ehm..


 Jepps, så sånn ble den! Vanskelig å se hvor behagelig den er, det kan bare føles! Og det gjør jeg, så nå skal jeg gå å nyte genser! Tjohopps, snakkes! Eller blogges, eller hva det er man skal si :-D

3 kommentarer:

 1. Den var kjempeflott!! Likte veldig godt halsen på den:-)

  SvarSlett
 2. Fantastisk nydeleg!! Minner meg sjølv på at eg ein gong kjøpte mønster for at eg skulle strikke den i wollmeise garn. Det spørs om eg ikkje må starte på den når eg har fått unna litt HUV garn og bøllewipar. :) Ha ei strålande veke og kos deg i den fine nye gensaren din.

  SvarSlett
 3. Den er vel nok blevet flot og så pænt den sidder på dig :-)

  Jeg får helt lyst til at strikke den igen, men det må pænt vente til jeg er blevet mindre ;-)

  SvarSlett